top of page

ANMELDELSER

"Vi var strålende fornøyd med arbeidet som ble utført hjemme hos oss. Blide og hardtarbeidende arbeidsfolk som leverte godt håndverk. Anbefales!!"
 

BJØRN

Veldig fornøyd med resultatet. Gikk fort fra første møte til ferdig prosjekt."

ANDERS

"Utførte jobben som avtalt til avtalt pris og holdt god kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd med sluttprodukt! Kan anbefales videre!"

CHRISTINA

"Kom til avtalt tid. Jobben ble pålitelig og effektivt utført som avtalt. Opplevde god kommunikasjon underveis og prisen var rimelig. Anbefales."

FREDRIK

"DC Bygg satte opp ny terrasse med trapper, og platting og kjøkkentrapp for oss. De skiftet også ut en del bordkledning ( ikke planlagt, men nødvendig). Alt ble løst på førsteklasses vis, og innenfor oppsatte rammer og tidsfrister. Vi kan virkelig anbefale dette firmaet!"

HEGE

"Jeg benyttet meg av DC bygg når jeg skulle renovere låven på gården. De svarte gjennom mitt anbud og kom raskt på befaring og så på jobben. De holdt det de lovet og mere til. Flinke arbeidsomme folk med en positiv instilling til arbeidet. Løsningsorienterte og punktlige. Vakkert utført arbeid med stor nøyaktighet. De utførte takoppretting og taklegging. Oppretting av vegg ,utskifting av vinduer samt ny kledning. Overalt veldig fornøyd og har allerede avtalt mer jobb til de neste år"

ANN-MARI

"Veldig flinke på alle måter. Først av alt veldig hyggelig og enkelt kommunisere med. Ting ble gjort nøye og ordentlig. Måtte ting gjøres annerledes, sa de alltid i fra og kom nye løsninger på en evt utfordring. Resultat ble veldig bra og vi er fornøyde på alle måter. Jeg kan anbefale DC Bygg på det sterkest, skal vi gjøre noe mer oppussing, kommer vi til å bruke dem:)"

HAAKON

"Topp håndtverk. Veldig effektiv, og god kommunikasjon underveis."

SØNNIK

"Meget godt fornøyd med arbeidet DC Bygg gjorde for oss. Gunstig pris, god kommunikasjon gjennom hele prosessen og høy kvalitet på arbeidet. Kan trygt anbefales."

LARS

Gi oss din tilbakemelding
Gi oss karakter
DårligOKBraVeldig braUtmerket

Takk for innsendingen din!

bottom of page