top of page
IMG_3764.HEIC

Fyll ut skjema og få estimert pris tilbud!

Tegl eller betong

Det er stor prisforskjell på takstein av tegl og betong. Teglstein koster opp mot tre ganger så mye som betongstein. Til gjengjeld holder teglstein mye lenger.

En teglstein kan fint holde i 75 år eller mer. Den beholder også glansen mye bedre enn betongstein. Betongstein blir påvirket av vær og vind, og vil bli slitt etter noen år. En teglstein tåler påkjenningene fra naturen bedre, og vil derfor beholde glansen mye lenger enn en betongstein.

Teglstein er brent av leire, så det er et rent naturprodukt. Betongstein er laget av sand og sement.

Vil du ha en takstein som varer lengst mulig med minst mulig brekkasje, bør du derfor investere i teglstein. Dette vil også øke verdien på huset betraktelig. Vil du holde kostnadene nede er betongstein å foretrekke.

Takplater i stål er lettere enn takstein

Tak plater veier svært lite. Det betyr at du får et sterkt tak som kun veier noen hundre kilo i stedet for flere tonn. Det gjør at det er mindre vekt å bære for takkonstruksjonen. Samtidig er det enklere å legge på egenhånd, dersom du ønsker det.

Et sterkt belegg bestående av sink og magnesium beskytter taket mot korrosjon i svært lang tid. I resten av sortimentet erstattes magnesium av aluminium. Bruken av aluminium i takbelegg er en velkjent og trygg løsning som holder taket tørt og trygt i flere tiår.

Beste argumenter for å velge takshingel

Svært prisgunstig

Enkel montering 

Mange overflatefarger å velge mellom

Takshingel tåler ekstremt mye – både vekt, vind og snølaster

Lang og god garanti

Ingen knirkelyder ved temperatursvingninger – hverken sol eller frost skaper lyd

Demper lyd (ikke tromming når det regner)

Få estimert pris tilbud
Velg ekstra
Last opp fil

Takk for din interesse!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page